2018.12.04. u9
2018. december első hétvégéjén rendezték az első fordulót az U9-es futsal bajnokságban.
Jól kezdtek a 2010-es játékosaink!

Edzői értékelés:
A tavalyi évhez hasonlóan, két vegyesen összeállított csapatot neveztünk. Az egyik csapat szombaton játszott a Tapolca, Start SE, Szilágyi DSE és a Balatonalmádi I-es csapata ellen. Az eredmény 4 győzelem, 56 rúgott és 8 kapott gól.

Másik csapatunk vasárnap lépett pályára Balatonalmádiban a következő ellenfelek ellen: Tihany, Balatonfűzfő, Balatonalmádi II. és Balatonfüred. Ezt a napot is 4 győzelemmel, illetve 52 rúgott és 7 kapott góllal zártuk.

A helyén kezeljük ezeket a győzelmeket, hiszen tudjuk, hogy sokkal kisebb a merítési lehetősége a többi csapatnak, mint nekünk. Azt viszont fontosnak tartom megjegyezni, hogy ezek a mérkőzések is roppant hasznosak. Minimum 80%-ban birtokoljuk a labdát, így rengetegszer tudjuk gyakorolni, alkalmazni azokat a játékelemeket, amiket az edzésen tanítunk a gyerekeknek.

Gratulálok Nektek: Hontai Márton, Szokolik Gergely, Borbély Zalán, Békési Péter, Finta Bulcsú, Borbély Szilárd, Mogyorósi Barnabás, Novák Csongor, Szendrey Olivér, Lévai Ádám, Horváth K. Brendon, Hajdu Gergő, Franczia Péter, Ángyán Milán, Keserü Zsombor, Ujj Gergő, Anisics Attila, Varga Dávid

 

Farkas László

Képek