2018.10.14. u8
„Igazi csapatépítő túrán vagyunk túl: az oda-vissza egyenként három órás út összehozta a srácokat és a szülőket egyaránt.”
A régiós torna következő állomásán, Pécsett szerepelt U8-as csapatunk.

Edzői értékelés:

Az első mérkőzésünket a Nagykanizsa ellen vívtuk, és végig dominálva Andor Dani kettő, Bényi Peti egy találatával, már 3-0-ra is vezettünk. Végül 3-2-es eredmény született.

A folytatásban a Kaposvárról már jól ismert Zalaegerszegi TE-vel játszottunk. Akkor 5-0-ra kikaptunk. Most sokkal jobban kezdtünk, mint két hete, többet birtokoltuk a labdát, több helyzetünk is volt, ám ezek közül egyet sem tudtunk értékesíteni, sőt még büntetőt is rontottunk. Így most a vége 3-0 lett.

Ezután a Kaposvár csapatával találtuk szembe magunkat, amely ellen végig uraltuk a mérkőzést. Ellenfelünk csak elvétve jutott el a kapunkig kontrából, így 3-1-es győzelmet arattunk. Andor Dani egyszer volt eredményes, valamint két öngól került még a nevünk mellé.

Pihenő nélkül, sorozatban harmadik mérkőzésünket a Siófok ellen játszottuk, ahol 2-1-es sikert értünk el. Andor Danit ki kell emelnünk, aki kétszer is betalált az ellenfél kapujába.

A tornát a szombathelyi Haladás ellen zártuk, ahol 2-0-ra elhúztunk Jáger Bence és Bényi Peti góljaival, ám az előnyünket nem tudtuk megtartani és a lefújás előtti pillanatban riválisunk egy bombagóllal döntetlenre mentette az összecsapást (2-2).

Újabb remek élménnyel, tapasztalttal gazdagodtak a fiúk. Látható volt a fejlődés az első, kaposvári tornához képest. Kezdenek hozzászokni a megváltozott pálya, kapu és labdamérethez.

Gratulálok a csapatnak: Andor Dániel, Jáger Bence, Rehus Balázs, Bényi Péter, Grósz Krisztián, Kuti Alexander, Horváth Regő, Molnár Krisztián, Göndöcs Bálint

 

Bényi Kálmán

Képek